Pstruháreň Kolačkov logo
tien

Pstruh pečený v alobale II

Zdieľať

Potrebujeme:

4 pstruhov
100 g mrazenej baby karotky
200 g mrazenej zelenej fazuľky
100 g predvarenej brokolice
100 g cukety
200 g masla
tymian
soľ
citrónovú šťavu
mleté biele korenie


Ako na to:
Pripravíme si 4 kusy alobalu v dvoch vrstvách s rozmermi asi 50 x 30 cm. Pstruha osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a položíme na alobal. Obložíme ho ružičkami brokolice, karotkou, fazuľovými strukmi a kúskami cukety. Osolíme, okoreníme, posypeme tymianom a pridáme kúsok masla. Alobal starostlivo uzatvoríme. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 20-30 minút.
Podávame s varenými zemiakmi.